Om Secher & Partnere

FORSIDE       IVÆRKSÆTTER       RÅDGIVNING       REGNSKAB       ERHVERVSSERVICE

Godkendte revisorer er din garanti

Secher & Partnere er registrerede revisorer med mange års erfaring i økonomi, drift og skat.


Bag de tørre tal er der mennesker og vi sætter en ære i at gøre det komplicerede så enkelt som muligt. Det personlige engagement og integritet er vigtigt for os for opbygning af tillid.


Som registrerede revisorer er vi godkendt af myndighederne til udarbejdelse af årsregnskaber og revision. Det er en garanti for uddannet og kompetent assistance og ydermere en forsikring, der beskytter dig mod tab, der kan opstå som følge af fejl i revisors arbejde. 


Som led i den lovpligtige kvalitetssikring bliver alle vores revisorer og medarbejdere løbende efteruddannet, således at vi altid er ajour med gældende lovgivning og nye tiltag.


Mange års erfaring, engagerede og dygtige medarbejdere, samt brugen af den nyeste teknologi bevirker, at du som kunde tilbydes et professionelt og engageret samarbejde og sparring om din virksomhed og de problemstillinger, du kan komme ud for.


Alle vores kunder er forskellige - store, mellemstore og små selskaber, virksomheder, foreninger, fonde, privatpersoner. Listen er lang, men fælles for dem alle er, at der står mennesker bag. Det er derfor, at netop mennesket bag og det personlige engagement og integritet står øverst på vores kerneværdier.


Viden og erfaring er ikke alt. Kemien mellem mennesker skal også fungere. Så skriv eller ring til os

for et uforpligtende møde.