Fjernstyring

FORSIDE       IVÆRKSÆTTER       RÅDGIVNING       REGNSKAB       ERHVERVSSERVICE

Nu kan du være online med din revisor

Som moderne revisor tilbyder vi hos Secher & Partnere online hjælp via programmet TeamViewer. Programmet er ideelt for virksomheder og iværksættere, der har behov for en online revisor eller blot hjælp fra os via computeren.


Med TeamViewer kan vores revisor online få fjernadgang til din computer, og denne vej igennem hjælpe dig med diverse former for økonomisk rådgivning. Vi tager os blandt andet af regnskab, bogføring, rådgivning, erhvervsservice og økonomi i forbindelse med iværksætteri.


Fordele ved at have en online revisor

Der er flere fordele ved at lade os få fjernadgang til din computer. Udover at det er fleksibelt og sikkert, så er det også tidsbesparende for både iværksætteren og for revisoren – og derved en måde at spare penge på for dig.


Med TeamViewer er det ikke længere nødvendigt, at du bor i samme del af landet som din revisor. Uanset hvor i landet, din virksomhed måtte være, kan du nemlig få online hjælp direkte på din computer. Så længe du har de nødvendige bilag, dokumenter og lignende på computeren, kan vores revisor online hjælpe via fjernadgangen.


Revisor online – ideelt for iværksættere

Uanset hvilken branchen du har valgt at opstarte virksomhed i, kan det være rart at få økonomisk rådgivning. Vi tilbyder at tage hånd om den online revisor del, så du kan fokusere på at drive din nye forretning.


Det er trygt, og sikkerheden er i top, når det kommer til programmet, der er særligt udviklet for at gøre afstanden kortere mellem os som revisor og dig.